Mini kasko paket

V spodnji tabeli najdete kritja za Mini kasko paket, ki ga lahko sklenete za svoje avtomobilsko zavarovanje. Mini kasko paket zajema najmanj kritij med kasko paketi, tako da je primeren za tiste, ki želijo samo osnovna kritja. Več o paketu najdete v tabeli in pod njo.

Nevarnost / kasko paket

Mini

Prometna nesreča

Da (B/M: F)

Prometna nesreča na parkirišču, povzroče s strani neznanega voznika

Ne

Padec ali udarec kakega predmeta

Ne

Padec snega, ledenih sveč ali ledenih tvorb

Ne

Manifestacije in demonstracijeNe
Razbitje, pošk. ali tatvina vgrajenih zunanjih svet. teles, ogledal in standardno vgrajenega stekla na zav. vozilu ter neposredni dotik zavarovanega vozila z divjadjo ali domačimi živalmi

Ne

Toča in vihar

Ne (doplačilo)

Kraja in vandalizem

Ne (doplačilo)

Padec zrakoplova

Ne

Prevzem rešenih delov – odkup totalke

Ne

Stroški najema nadomestnega vozila, potopitev zav. stvari med prevozom s trajektom, pomoč poškodovanim osebam oz. preprečevanje večje škode na stvareh, požar, potres, direktni udar strele, nenadno zunanje toplotno ali kemično delovanje na zav. vozilo, eksplozija

Da

Možnost hkratne sklenitve dodatne delne kombinacije glede na izbrani paketD – divjad in domače živali

Možno doplačilo

H – parkirišče

Možno doplačilo

E – stekla

Možno doplačilo

S – svetlobna telesa in ogledala

Možno doplačilo

Mini kasko paket

Glavna prednost Mini kasko paketa je, da zajema prometno nesrečo, ki je najbolj zaželjena nevarnost pri kasko paketih, ostale nevarnosti pa lahko po želji dodamo (na primer krajo, če imamo leasing).

Tudi delne kombinacije pri Mini kasko paketu še niso zajete, lahko jih dodamo po želji. V primeru, da bi želeli imeti več delnih kombinacij in krajo, je bolje, da izberemo Popolni kasko, saj dobimo za primerljivo ceno veliko več kritij. Razlika med Mini in Splošnim kaskom je, da lahko Mini kasku dodamo tudi zavarovanje proti kraji in vandalizmu, ki ga Splošnemu ne moremo.

Mini kasko lahko izberete iz seznama, ko izpolnjujete izračun za avto zavarovanje.